Perse ti besosh agjensive imobiliare per te shitur/blere marre apo dhene me qera.

Per ata qe nisen ne kerkimin e nje prone, per ta blere, shitur, marre apo dhene me qera. Rruget te cilat duhen ndjekur jane dy. Te besh cdo gje vete, ose ti drejtohesh nje agjensie imobiliare.  Te mos paguash asnje ndermjetes, me siguri sjell nje kursim ne anen ekonomike, por duhet te kuptojme nese ky kursim eshte funksional nga ana e investimit

Cfare avantazhesh te sjell ti drejtohesh nje agjensie imobiliare? Le te shohim se bashku.

  • Numer me te madhe propozimesh.  Nje agjensi imobiliare , pa pasur nevoj per kerkim autonom, te jep menjeher disa kerkues. Kjo  sjell te pakesosh vizitat boshe dhe demoralizuese qe mundet te kesh.
  • Vleresim te rregullt te prones. Shpesh te blesh shtepine qe deshiron, nuk mendon shume per vleren reale ne treg te shtepise. Te kesh nje agjent  qe te mbeshtet, na lejon qe ta kemi me te qarte vleren reale te tregut.
  • Mbeshtetje teknike me cilesi. Nese kemi mbeshtetjen nga konsulent te pergjegjshem per fushen  e ligjeve dhe fushen fiskale  mundet te mbeshtetemi tek ata dhe ne fazat me kritike te marreveshjes blerje dhe shitje. Te sigurt per korrektesen juridike te shit blerjes.
  • Me pak rrezik mashtrimesh. Fusha imobiliare  nuk ka imunitet nga mashtrimet dhe mashtruesit. Ne kete drejtim, ndihma e agjensis na shmang mundesin per te marre nje prone me problem te ndryshme te cilat do e zhvleresonin ate prone ne menyre te dukshme.
  • Me pak burokraci. Ti drejtohesh nje ndermjetesi I lejon atij qe te merret me ceshtjete burokratike per zhvillimin e nje shitje, blejre pronash. Te gjitha fazat teknike qe te cojne tek noteri do te menaxhohen me me shume pergjegjesi se sa mundet ta benim ndonjeher vet

Compare listings

Compare